返回列表 回復 發帖
入來踩場
入來踩場
peter_MOK 發表於 2010-7-27 11:12
好啊!入來踩多d啦!
各位brother&sister,2222可以先行獲利.如果想贏多d,定止賺在$3.05.
48# wincheung2835

多謝ching,期待你的其他推介!
48# wincheung2835

多謝ching,期待你的其他推介!
nctai 發表於 2010-7-29 10:47
Ching,有無買2222啊?
已在$2.39加注3998,目標無變!
Ching,有無買2222啊?
wincheung2835 發表於 2010-7-29 11:04
無呀,你推介時無錢!有錢時火箭已升空!不過都多謝你無私的推介!
無呀,你推介時無錢!有錢時火箭已升空!不過都多謝你無私的推介!
nctai 發表於 2010-7-30 09:32
唔緊要啦!大把好股票下次再買過囖.
3998越收越乾離爆升不遠.
everyday, every minute the curve of 3998 changes the trend
so i switch my comment
上落待變
希望唔好再比我見到轉壞跡象
各位brother&sister 3998我已經提高目標價到$3,請留意啦!
各位brother&sister, 因最近比較忙太耐沒有推介今日有2隻心水一中一長, 119(長) 大約$9買 樓下 目標$15 止蝕$唔需要 ,但請控制注馬.另外是82現價買 先睇目標$3 止蝕$2.2.
3998越收越乾離爆升不遠.
wincheung2835 發表於 2010-7-30 11:00
煮多兩星期可能重好味。
好事傳千里! 臭屎密密冚?

冚得好! 因為實在太臭呀! @@
煮多兩星期可能重好味。
XOXO 發表於 2010-8-5 10:47
係啊整固得越耐爆炸力越勁.
各位brother&sister,2222可以先行獲利.如果想贏多d,定止賺在$3.05.
wincheung2835 發表於 2010-7-29 10:36
各位brother&sister,2222上移止賺位在$3.18,但各位開始要小心啦上升空間已經越來越少啊!