返回列表 回復 發帖
future not so bright at this moment
58 is a bit risky
just take 1/2 days more days to see what will  happen
冥界之王 發表於 2010-8-10 21:35
其實13已經轉了勢會跑贏HSI.
一過$2.5 會行得好快啊!
wincheung2835 發表於 2010-8-11 10:56
差不多
唔好比突然跌勢衝散就得
差不多
唔好比突然跌勢衝散就得
冥界之王 發表於 2010-8-11 11:04
係啊!希望唔好煲乾水啦!
13比我想像中行得快.
各位brother&sister,其實我好少預測HSI1,2個月走勢.但我真係有d擔心9,10月會比較大一些調整,希望我睇錯各位請量力而為.
各位brother&sister,其實我好少預測HSI1,2個月走勢.但我真係有d擔心9,10月會比較大一些調整,希望我睇錯各位請量力而為.
wincheung2835 發表於 2010-8-12 11:31
如果我沒有計算錯誤,13應該仲有一次機會跟隨大市比我在$60樓下買到.
如果我沒有計算錯誤,13應該仲有一次機會跟隨大市比我在$60樓下買到.
wincheung2835 發表於 2010-8-13 11:10
high chance to happen
各位brother&sister 我已經修改13買入價,請留意第一頁啦!
各位brother&sister, 今日是這個月最後一次推介股票直到10月後我會再公佈
631$9.7樓下買,目標價先睇$12,止蝕價$8.8已經好穩陣.
各位brother&sister, 從今天開始為了方便容易大家看,我會詳細列出曾經或最新推介放在第一頁內.
wincheung2835 發表於 2010-7-23 11:32
為了大家看得更明白,我在第一頁已買入和未賣出的股票用紅色標誌希望大家贏多d啦!
持有2222朋友,記住set止賺在3.3啊!
ching,跟了你推介的3998@2.39,
最近見佢開車,多謝你的推介!
見佢已升左唔少,想問短期你睇幾多?因為想今個月內走,擔心下個月個市!thx!
ching,跟了你推介的3998@2.39,
最近見佢開車,多謝你的推介!
見佢已升左唔少,想問短期你睇幾多?因為想今個月內走,擔心下個月個市!thx!
nctai 發表於 2010-8-17 15:18
如果擔心接近$2.75樓上走啦!
88# wincheung2835

多謝ching,真係要請你飲茶
88# wincheung2835

多謝ching,真係要請你飲茶
nctai 發表於 2010-8-17 15:22
小意思啦!唔記得同你講止賺位SET$2.58!很開心可以一起贏錢.