返回列表 回復 發帖
Does anyone have the net OI file DTOP_F_20160201.zip? I forgot to download.
My housing price analysis and prediction:
http://dixcuxx.com/viewthread.php?tid=3703&extra=page%3D1
Dixcuxx index over +10K
C Fu, 月尾數據的參考價值會不會較低?
C Fu, 月尾數據的參考價值會不會較低?
00fualfa 發表於 2016-4-6 09:39 AM
Never tested this about dixcuxx index
股霸,大陆A股有看好的吗?
yangzb 發表於 2016-4-6 11:01 PM
不是好時候
6304# 00fualfa

我都有咁念過。不過而家都係做機械人好 只相信眼看到的 不加入自己感性分析會好d
6308# rickei

我100%理解你說的話。
我這排想了很多與哲學和量子力學的課題,你後面所說的三句話分別呼應了我所想的課題。真是太巧合了,我不禁懷疑…宇宙只是個巨大的電腦程式,而自由意志具有局限性。
6308# rickei

我100%理解你說的話。
我這排想了很多與哲學和量子力學的課題,你後面所說的三句話分別呼應了我所想的課題。真是太巧合了,我不禁懷疑…宇宙只是個巨大的電腦程式,而自由意志具有局限性。
00fualfa 發表於 2016-4-7 11:31 AM
http://www.smh.com.au/national/3 ... 20120802-23gpf.html
It is all about finding out a way to win more money than lose in long term and keep the snowball rolls bigger.
strong raise to break cow skin area, over +10K dixcuxx index, worth to 追
呢兩星期10k dixcuxx index 好有效果
做機械人 就win啦.....
明顯用自己念法會中晒招....
Master. Thanks for your suggestion
呢兩星期10k dixcuxx index 好有效果
做機械人 就win啦.....
明顯用自己念法會中晒招....
Master. Thanks for your suggestion
rickei 發表於 2016-4-13 03:02 PM
信Soros就唔得la
股霸,原油炒了吗?股票有看好的吗?能推荐几个吗?
yangzb 發表於 2016-4-11 10:47 PM
2883值得看
有錢賺就快放左先
有錢賺就快放左先
股霸 發表於 2016-4-18 11:09 AM
D油 咁跌..... 但dixcuxx index 又大正數.... 係咪大戶都估唔到呢?