返回列表 回復 發帖
我方便自己, 耀才開左個 a/c 添
rickei 發表於 2016-4-28 02:46 PM
開左都可以拿錢出來唔用
雖然 dixcuxx index 正數.......   上不能穿216xx .....  呵呵...... 呢幾日都成日有靚位 short.......
我仍在 paper trade.... 呵呵......
rickei 發表於 2016-4-28 02:44 PM
正數10,000以上都可以是開始走貸的時候, 要日日都monitor估計大户最後走那一邊. 現在都唔覺大户是賭升, 國企指數更加差
C fu, 像上午的突然急跌300點是因為大戶平倉嗎?歷史上常見嗎?
00fualfa 發表於 2016-4-28 07:03 PM
少見, 更加顯出大户唔似玩升, 是玩升美國唔加息可以炒升得好勁.
係咪日本唔做野 藉口 急插?
rickei 發表於 2016-4-28 07:18 PM
完全是大户想如何玩, 大户可以玩到放大美國唔加息炒上唔理日本
完全是大户想如何玩, 大户可以玩到放大美國唔加息炒上唔理日本
股霸 發表於 2016-4-28 10:22 PM
yes.......   順勢而行..................
Dixcuxx index is around +7000 now
股霸,有高收益的理财产品吗,银行利息太低了?
yangzb 發表於 2016-5-3 04:05 PM
你想息高可以買澳元
股霸兄大市是否跌勢確定呢?
股霸兄大市是否跌勢確定呢?
skywalker008 發表於 2016-5-6 01:05 PM
值得一看:
羅斯柴爾德 interview by CCTV
http://dixcuxx.com/viewthread.php?tid=3737&extra=
Dixcuxx index was +7114 last week, it is -3363 now, drop around 10,000 in a week, extremely bad signal. I never saw it raises/drops 10,000 in a week.
Dixcuxx index was +7114 last week, it is -3363 now, drop around 10,000 in a week, extremely bad signal. I never saw it raises/drops 10,000 in a week.
股霸 發表於 2016-5-9 10:05 PM
thanks for your info.
上周都奇怪, +7000 但幾日少少都升唔上.
本周drop 3000......   只  睇靚位 short 為妙.....
thanks for your info.
上周都奇怪, +7000 但幾日少少都升唔上.
本周drop 3000......   只  睇靚位 short 為妙.....
rickei 發表於 2016-5-10 05:27 PM
Expect something bad created by big player in western world to start a small/big crisis.
Start to drop again in IG.
CF, 工商銀行現價可入嗎?