返回列表 回復 發帖

大家幾耐做一次運動

我由'聽日' 開始做..........減10磅
原本諗住今日起收市後游水,
但係今日落雨,
唔知泳池開唔開...
starbucksfan 發表於 2009-8-4 14:41
我一個星期打好多次golf
每天跑歩
starbucksfan 發表於 2009-8-4 14:41
達成目標話我知,我請食雪糕.
朝走西來暮走東,人生恰似採花蜂,
採得百花成蜜後,到頭辛苦一場空。
夜深聽得三更鼓,翻身不覺五更鐘,
從頭仔細思量看,便是南柯一夢中。
givememore 發表於 2009-8-4 21:29
通常減肥既目標係 自己覺得瘦既腰圍-10寸
so要減肥既人永遠都唔會達到標=]
每日都做手部運動 - 畫畫...

每日都做眼部運動 - 上網...  
  Walk On    ๑ •ิ . •ั ๑
                         O
cycling
at least twice a week.
一出門口就可以踩!

and swimming!
我一陣都去jogging~
ate too much these few days..~O~
BBQ, Hot POT~O~
but really nice
givememore 發表於 2009-8-4 21:29
多謝你先wor.........你記得!!
由聽日開始做................同老公打賭!!
cycling
at least twice a week.
一出門口就可以踩!

and swimming!
ching01 發表於 2009-8-5 11:36
=]
咁講其實我都踩單車做運動架喎,
我住個頭都要用單車代步,
次次去游水都要踩單車先,
一次過做兩樣運動,

我仲試過有一次踩單車去游水,
游完都好攰,之後再踩單車返屋企,
點知架單車爆軚,最後要抬埋架單車返屋企,
個一日返到屋企有少少覺得係參加完三項鐵人賽咁...
11# terence004
三項鐵人賽!! 慘........
每個星期踢一次波
通常減肥既目標係 自己覺得瘦既腰圍-10寸
so要減肥既人永遠都唔會達到標=]
terence004 發表於 2009-8-4 23:07
你好中意睇"prince 華"喎?黎緊買左飛未呀?
而家先知有新show,
不過我諗個show d位都爆左啦...
應該想買都買唔到...